Villa Woudenberg - BetonReform B.V.

PROJECT WOUDENBERG, MODERNE BETONVLOER VOOR RUIMTE VILLA

Een moderne betonvloer. Dat is waar onze opdrachtgevers naar op zoek waren. Strak, eigentijds en gebruiksvriendelijk, maar niet kil en koud. Het moest een natuurlijk ogende vloer blijven. Na vele gietvloeren, betonlookvloeren en PVC vloeren gezien te hebben kwam beton in beeld.We hebben een betonvloer samengesteld op kleur. Het gebruikelijke grijze beton hebben we aangepast naar een natuurlijke zachte “zand” tint. Hiertoe hebben wij kleurstalen ter beschikking gesteld zodat de klant gedurende het hele bouwproces de inrichting en verdere afwerking hierop kon aanpassen.

GEEN BETONVLOER IS GELIJK

Het mooie van beton is dat het zowel binnen alsook buiten kan worden toegepast. Vanuit dit vertrekpunt was het tevens de bedoeling om het aangrenzende terras op identieke wijze te storten en af te werken als binnen. Op deze manier wordt de binnen vloer verlengt naar buiten. We hebben de gehele begane grond vloer, inclusief de badkamer, en het terras gepolijst in hoogglans. De gekozen “zand” tint krijgt hierdoor meer diepgang en een exclusieve uitstraling. In de badkamer zijn de profielen voor de glazen wanden verdiept aangebracht zodat de vloer ogenschijnlijk enkel wordt onderbroken door de glazenwanden zonder dat de profielen zichtbaar zijn.

Geen betonvloer is gelijk. In dit project heeft de keuze voor de kleur en de afwerking van het beton de woning een unieke sfeer en eigen karakter gegeven.