Beton in keuken - BetonReform B.V.

BETON IN KEUKEN

Keukens zijn steeds meer het hart van een woning. De keuken is wellicht DE plek in een woning waar u uw persoonlijkheid tot uiting kunt laten komen.

KLANTEN OVER BETONREFORM

Mevrouw Cornelissen

BetonReform denkt mee met het hele proces! Samen met Monique een mooie vloer uitgekozen en Michel & Paul dachten mee in het technische proces. Laat het aan Monique over om een strakke planning te maken zodat wij niet in de knoei komen met de rest van de bouw, dat is pas service!

Heer Vonk

Deskundigheid, vakwerk en een hele prettige samenwerkingssfeer. Niet alleen BetonReform zelf, maar ook de vakmensen (betonleverancier, betonpompbegeleider, etc.) waarmee ze samen werken. Er wordt goed gecommuniceerd en BetonReform is heel toegankelijk in het contact. Ook over het resultaat zijn we tevreden.

Mevrouw Paul

Ik zou BetonReform van harte aanbevelen, voornamelijk om het zeer vriendelijke en persoonlijke contact dat ik had met Monique en Michel. Duidelijke en eerlijke communicatie, prima prijs en een mooi eindresultaat. Wij zijn tevreden!

Heer/mevrouw van Vliet

Van begin tot eind fijne communicatie, vriendelijk en vakkundig personeel en een heel mooi eindresultaat dat volledig voldoet aan onze verwachtingen.

Mevrouw V

Fijne showroom, met verschillende voorbeelden uitgestald. Vriendelijk geholpen, mee gedacht. Het is mogelijk om een eigen voorbeeld te laten produceren. Volledige kleuring van het beton is ook mogelijk. Communicatie verloopt soepel. Werkzaamheden snel en zorgvuldig.

Solar Medal Ribbons Star Bold Solar Medal Ribbons Star Bold Solar Medal Ribbons Star Bold Solar Medal Ribbons Star Bold Solar Medal Ribbons Star Bold