Amsterdam Watergraafsmeer - BetonReform B.V.

PROJECT AMSTERDAM WATERGRAAFSMEER, BETONVLOER IN KLASSIEKE GEZINSWONING

PROJECT AMSTERDAM WATERGRAAFSMEER, BETONVLOER IN KLASSIEKE GEZINSWONING

Een typisch Amsterdamse gezinswoning uit 1928. Een boven en benedenwoning waarbij de beneden woning volledig gerenoveerd is en geschikt gemaakt is voor een modern gezin met 2 kleine kinderen. De woning is gerenoveerd met behoud van authentieke details en met oog voor de karakteristieke sfeer en indeling van dergelijke Amsterdamse woningen. Betonreform is in dit project betrokken geweest om de woning te voorzien van een eigentijdse vloer welke letterlijk alle ruimtes met elkaar verbind. De vloer moest een rustige en moderne verbinding tussen de vele ruimtes en kamers zijn en gelijktijdig de woning voorzien van sfeer en uitstraling.

BETON STORTEN MET DE REFORM TREND METHODE

Hiertoe zijn alle oude vloerdelen vervangen door LEWIS platen waarna er vloerverwarming en wapeningsnetten zijn aangebracht. Vervolgens hebben de opdrachtgevers gekozen voor een zachte aardse tint beton met een redelijke glansgraad. Hierdoor worden de ruimtes en kamers visueel groter en krijgt de vloer een warme uitstraling. Het gestorte beton is klant specifiek door Betonreform samengesteld. Na het storten en vlinderen is, na een minimale droogtijd, onze bewerking uitgevoerd conform onze Reform Trend methode.

Het resultaat is een oude, karakteristieke woning welke met respect verbouwd is naar een stijlvolle moderne gezinswoning.